Recept för 2 pers.
4-6 fiskfiléer (beroende pâ storlek)
mjöl
vatten
salt & peppar
smör
Pytt
300 g kantareller
150 g kräftstjärtar
smör
gräslök
Sâs
1 burk kesella
1 vitlöksklyfta
salt & peppar
gräslök
- Stek kantarellerna och kräftstjärtarna i smör. Tillsätt salt och peppar och den klippta gräslöken.
- Blanda lite mjöl med salt och peppar. Vänd fiskfiléerna i mjölet före du steker dem i smör.
- Blanda ingredienserna till sâsen och lât stâ i kylen i 15 min.
- Servera med potatismos !
Fuskade lite och gjorde recept LCHF-style. Ingen panering, ingen potatis, massa smör. Svärfar gav oss presentkort i en saluhall så i kylen fanns färskfångad kummel och min vanliga affär hade inte kantareller så de fick bli shitake.
SvaraRaderaMed det sagt: Jag tror jag vet hur en mouthgasm känns nu. :D